BASIN YAYIN SANAT EDEBİYAT ŞİİR DÜNYASI'NDAN KISA KISA DUYURULAR...

DİYARBAKIR'DA HAYAT EVE SIĞAR ŞİİR YARIŞMASI DÜZENLENDİ, 13 KİŞİYE ÖDÜL VERİLECEK.(SON KATILIM TARİHİ.31 MAYIS 2020 PAZAR).

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından, günümüzü evlerimizde nasıl geçirdiğimizi yansıtan ‘hashtag#HayatEveSığar” temalı şiir yarışması düzenlenmiştir. Söz konusu şiir yarışmasına gönderilecek şiirlerin ve aşağıda belirtilen katılım bilgi formunun eksiksiz bir şekilde doldurulup, dbbsporhizmetleri@gmail.com adresine gönderilmesi gerekmektedir. Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğünde görev yapan alanında uzman kişilerden oluşan Jüri Üyelerinin belirleyeceği en iyi 10 (On) şiir ile ilgili ödül tablosu aşağıda belirtilmiştir.

NOT.YARIŞMAYA KATILAN HERKESE, KİTAP HEDİYE EDİLECEKTİR. YARIŞMAYA, TEK BİR ŞİİR İLE KATILIM SAĞLANACAKTIR. BİRDEN FAZLA GÖNDERİLEN ŞİİRLERDEN, SADECE BİRİ DEĞERLENDİRİLMEYE ALINACAKTIR. YARIŞMAYA 20 YAŞ ALTI İLE 65 YAŞ ÜSTÜ KİŞİLER İŞTİRAK EDEBİLİR.

VERİLECEK ÖDÜLLER.

20 YAŞ ALTI 01.01.2000 TARİHİNDEN SONRA DOĞANLARA VERİLECEK ÖDÜLLER;

1.LAPTOP,

2.LAPTOP,

3.LAPTOP,

DÖRT-ON ARASINA TABLET.



65 YAŞ VE 65 YAŞ ÜSTÜ 01.01.1956 TARİHİNDEN ÖNCE DOĞANLARA VERİLECEK ÖDÜLLER;

1.TAM ALTIN,

2.YARIM ALTIN,

3.ÇEYREK ALTIN.



ŞİİR YARIŞMASINA KATILIM FORMU

ADI SOYADI.

TC KİMLİK NO.

DOĞUM TARİHİ.

TEL.

AÇIK ADRES.

****************************************************************************************************************************************************************************************

BALIKESİR YAZARLAR VE ŞAİRLER DERNEĞİ (BAYŞAD); KUVA-Yİ MİLLİYE KONULU ŞİİR YARIŞMASI DÜZENLEDİ, YARIŞMAYA BALIKESİR DAHİLİNDE Kİ LİSE ÖĞRENCİLERİ İŞTİRAK EDEBİLECEK.(SON KATILIM TARİHİ.15 TEMMUZ 2020 ÇARŞAMBA).

Kuvâ-yi Milliye’nin 100. Yılında, Kuvâ-yi Milliye şehri Balıkesir’in Kuvvacı gençleri, gösterin kendinizi. Bu sefer silahınız, kaleminiz olsun.

ŞARTLARIMIZ ŞU ŞEKİLDE;Ana konumuz, Kuvâ-yi Milliye. Şiirleri yazacak olan öğrencilerimiz, öncelikle şu konu başlıklarını araştıracaklar.

-Bayrak Adamlar

-Şimal Cephesi

-İlk Kurşun, Son Kurşun.

ŞİİR YARIŞMASI ÖDÜLLERİ;

Birincilik için:3.000 lira,

İkincilik için:2.000 lira,

Üçüncülük için:1.000 lira.

Sevgili gençler; Vermiş olduğumuz konu başlıklarını içeren ve daha önce hiç bir yerde yayımlanmamış kendinize ait olan şiirlerinizi: baysad.balikesir@gmail.com adresimize yolluyorsunuz.



****************************************************************************************************************************************************************************************



Mustafa Doğan

Mersin Şairler ve Yazarlar Derneği Başkanı

ve

Maki Yazı ve Şiir Dergisi Sahibi ve Yayın Sorumlusu

Pirireis Mahallesi, Silifke Caddesi, Orkide Apt., No.203/A

Yenişehir-Mersin

Tel.0-533-6006246 veya 0-505-2652387

E Posta.mesyadmaki@outlook.com

NOT.Okumak için örnek sayı isteyebilirsiniz, abone olabilirsiniz. Yayınlanması için Maki Yazı ve Şiir Dergisi'ne yazı ve şiir iletebilirsiniz. 3 ayda 1 yayınlanan28 sayfalık Maki Dergisi'nin Ekim-Kasım-Aralık 2019 sayısını bu gün posta kutusundan aldırdım. Bu arada, adreslerinin değiştiğini farkettim. Mersin ve İlçeleri'nde bulunan yazar ve şairler, derneğe üye olmak isterlerse de olabilirler.

***************************************************************************************************************************************************************************************

KERİM ÖZBEKLER

GAZETECİ-YAZAR-ŞAİR

Yorumlar

TEŞEKÜRLER...

Yazılarımızı sosyal mecralarda paylaşarak göstereceğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederiz...

KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

İMZALI YAZILARDAKİ GÖRÜŞLER YAZARLARINA AİTTİR...

YAZARLARDAN OKU...

Daha fazla göster

İletişim

Ad

E-posta *

Mesaj *

BİZİ TAKİP EDİN...

ÇOK OKUNANLAR

KIRILMIŞ BİR HAYAT

ASIM'IN NESLINDEN VATAN GÜNEŞİNE

GÜRÜLTÜLÜ SESSİZLİK

YAŞLI ANADAN BEŞ OĞLUNA MEKTUP

BİR GÜN

ANLAMAKSA ŞİİRİ

HER ŞEYDE "SEN" VARSIN

Herc-ü Merc

EDEBİYAT VE SANATTA YERLİLİK VE MİLLİLİK